Voor veel mensen gaat het herstel van Covid-19 erg moeizaam. Zware vermoeidheid, spierpijn, reuk- en smaakverlies, concentratieproblemen etc. Dit zijn allerlei symptomen die invloed hebben op het dagelijks leven.

Inmiddels weten we dat na het doormaken van een Covid-19 infectie sommige patiënten nog tot maanden er na klachten kunnen hebben. Opmerkelijk is dat de ernst van de ziekte in de acute fase niets zegt over de gevolgen op langere termijn. Waar sommigen die erg ziek zijn geweest bijna geen klachten meer ervaren, zijn er er ook patiënten met milde verschijnselen in de acute fase die juist langere tijd last houden van restklachten.

In mijn praktijk gebruik ik een speciaal Covid-19 protocol waarbij klachten vanuit de invalshoeken van zowel de reguliere geneeskunde als van de natuurgeneeskunde worden bekeken.

Afgelopen jaar (2020) heb ik hier mijn certificaat voor gehaald en al vele mensen mogen helpen. Soms met grote stappen en soms met wat kleinere.

De massage en begeleiding (o.a. door mee te geven wat je óók zelf kunt doen) zijn gericht op het versterken van de energie en het hervinden van de vitaliteit en gezondheid, een route naar herstel.